Vaahterapolku

TAUKOHUONE

Taukohuoneessa voit löytää hoitajat sekä yksityisten omistajat. Juoruilevat tallilaiset kuluttavat usein sohvaa sekä penkkejä, kahvista puhumattakaan.
Silloin tällöin voi tarjolla olla myös pullaa ja muita leivonnaisia, mutta muuten tallilaisten tulee huolehtia omista eväistään.

Ohjeet & säännöt tallilaisille

Perinteisten "Älä juokse tallissa, älä huuda, anna hevosille ruokarauha jne." sääntöjen lisäksi tallilla on suhteellisen vähän sääntöjä (tai ainakaan niitä ei Mila jaksa vahtia kuin mikäkin diktaattori)...

Hoitajat

Jokaisen hoitajan tulee huolehtia hoitohevosensa ns. perustarpeista, joista itse ratsastus on se kaikkein viimeisin tehtävä. Hoitajan tulee huolehtia hoitohevosensa karsinan putsauksesta, päivittäisestä hoidosta, varusteiden kunnossapidosta sekä ratsastajien avustamisessa tunneilla. Erityisesti alkeistunneilla tarvitaan hoitajien apua niin hevosten valmiiksi laitossa kuin taluttamisessakin.
Se, mitä hoitajat saavat tehdä hoitohevostensa kanssa, riippuu ihan siitä, millä tasolla hän on.

Yksityisten omistajat

Yksityisten omistajilla on vapaat kädet hevostensa liikuttamiseen sekä hoitoon. Mila ei niihin puutu.
Tuntiratsukoilla on kuitenkin ns. etuajo-oikeus ratsastustuntien aikana, joten jos Helena on ryhmänsä kanssa esim. maneesissa, tulee yksityisen ratsukon mennä kentälle treenaamaan.

Karsinapaikan vuokran tai hoitotarinan kuittaaminen

Ennen käytössä oli kerran kuukaudessa hoitotarinan kirjoittaminen, mutta tallin ylläpitäjän "kiireiden" vuoksi ei omistajakaan voi enää vaatia kuukausittaista tarinanpätkää. Mila aina huutelee parin kuukauden välein, ketkä on "hengissä" ja ketkä ovat kadonneet kuin Pierut Saharaan. Jos huuteluun ei tavalla tai toisella reagoi, on vaarana saada kengän kuva persuukseen.

Kirjoittaessasi tarinaa, otathan huomioon ettet kirjoita niitä ns. pätkissä. Voit tallentaa tekstinmuokkausohjelmalle ensin kirjoittamasi tarinan alun esim. sähköpostin luonnoksiin jos et halua/voi koneellesi tallentaa tekstiä. Kun tarina on valmis, niin lisäät sen kokonaisena foorumille hoitopäiväkirjaan.

Tarinoissa saa (ja pitää) käyttää muitakin tallilaisia mukana. Kaikki ei voi tulla toimeen keskenään, mutta suurimmat riidat pyritään selvittämään pikinmiten, jotta yleinen ilmapiiri tallilla pysyy hyvänä.

HOITAJAT

NimiHoitohevonenTaso
JannicaGinny taso 9
MillaTuike taso 3
NicaVenna taso 1
IituTohveli taso 2
TinsuPaddington taso 0
IrinaRandy taso 1
SiennaJaska taso 2
AleksandraAnna taso 0

YKSITYISTEN OMISTAJAT

NimiHevonenVuokratapa
InnaHazel & Tollopuolihoito
JesseSalli & Husupelkkä karsina
JuliaKiarapuolihoito
RasmusBenkkutäysihoito
PyryCriminalpuolihoito
NellaMetku & Lolapuolihoito
OonaMelinapuolihoito
HannahLolli & Shaleaftäysihoito
JannicaEetupuolihoito
AnnaDtäysihoito
MillaEdipuolihoito
JanetteIippapuolihoito
VivianMyriadtäysihoito
MaximEriktäysihoito
MarieSinttitäysihoito
huom. listat ei välttämättä ole aivan ajantasalla!

Huomioitavaa

¬ Tarhausjärjestys
¬ Kuluvan kuun tuntilistat löytyy myöskin foorumilta
¬ Muitakin tyyppejä saa ja pitää käyttää tarinoissa mukana!

Taukoilmoitukset

Taukoilmoitukset tulee kirjoittaa tänne. EI siis shoutboxissa, Härössä tai yv:llä.
Näin kaikki mahdolliset taukoilijat ovat samassa paikassa! Ja koska muistini on hyvä, mutta lyhyt, en välttämättä muista, että joku on ilmoittanut jäävänsä tauolle.

Ilmoitathan myös KUINKA KAUAN aiot taukoilla. Jos aiot olla poissa enemmän kuin 3kk, olisiko silloin järkevämpi luovuttaa hoitohevonen/karsinapaikka eteenpäin?

YLEISIÄ HOITOVÄLINEITÄ KAIKKIEN KÄYTTÖÖN


Muistathan ilmoittaa, jos huomaat jonkun tuotteen olevan lopussa!

© Equestrian PRO